PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ψευτογιατρός - Μας έφαγε 135.000 ευρώ, χρέωνε 25.000 ευρώ τα βλαστοκύτταρα

Ψευτογιατρός - Μας έφαγε 135.000 ευρώ, χρέωνε 25.000 ευρώ τα βλαστοκύτταρα

Ψευτογιατρός - Η πρώτη καταγγελία του 2016: «Μας έφαγε 135.000 ευρώ, χρέωνε 25.000 ευρώ τα βλαστοκύτταρα»

Γυναίκα που βίωσε έναν εφιάλτη με την περιπέτεια της κόρης της, η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, περιγράφει στο protothema.gr την υπόθεση

«Συνολικά μας απέσπασε 135.000 ευρώ» αποκαλύπτει μητέρα θύματος του 66χρονου ψευτογιατρού, που ευθύνεται για πέντε θανάτους και ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η καταγγελία σε βάρος του δράστη, που έγινε το 2016, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να έχουν καταθέσει τουλάχιστον 15 άνθρωποι που έπεσαν στα δίχτυα απάτης του Διονύση Τριανταφύλλου, ενώ δεκάδες ακόμη αναμένεται να πουν τη δική τους αλήθεια.

«
Μας χρεώνε 200 ευρώ το κάθε πεπτίδιο και 25.000 ευρώ τα βλαστοκύτταρα» αποκαλύπτει η μητέρα του παιδιού που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.  «Η υγεία της κόρης της μου επιδεινωνόταν αντί να βελτιώνεται» καταγγέλλει, δε, η γυναίκα που μιλά στο protothema.gr για τον Γολγοθά που ανέβηκε εξαιτίας των... πρωτοποριακών θεραπειών του 66χρονου.

Είναι η γυναίκα που βρήκε πρώτη το θάρρος να καταγγείλει στη Δικαιοσύνη τον 
ψευτογιατρό των Καλυβίων.

Πώς ξεκίνησε η υπόθεση 

Η κόρη της γυναίκας, που αποκαλύπτει το δράμα της, είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας και στην προσπάθεια της οικογένειας να βοηθηθεί το παιδί προσέγγισαν τον 66χρονο δήθεν νευρολόγο, όπως τους συστήθηκε.

Στη συνέχεια, έμαθαν πως πρόκειται για φυσικοθεραπευτή ο οποίος σε συνεννόηση με τον 72χρονο, Γερμανό συνεργό του, προέτρεψαν την ασθενή να διακόψει την ιατρική θεραπεία που έπαιρνε προκειμένου να της χορηγήσουν βλαστοκύτταρα.

«Ο άνθρωπος αυτός χρησιμοποιούσε την απάτη και εκμεταλλευόταν άτομα στη θέση της κόρης μου. Είχε μια ''πρωτοποριακή'' θεραπεία σε συνεργασία με έναν Γερμανό γιατρό. Πήγαινε τα άτομα στη Γερμανία, έκαναν μια εξέταση και από εκεί και πέρα τους χορηγούσε κάποια φιαλίδια και τα προετοίμαζε για τα βλαστοκύτταρα. Στη συνέχεια, βελτίωση δεν βλέπαμε, αυτός επέμενε ότι θα γίνει τελείως καλά. Ζήσαμε έναν Γολγοθά μέσα στο σπίτι γιατί το παιδί είχε πιστέψει ότι κάτι κάνει καλά» αποκαλύπτει η καταγγέλλουσα. 

«Εγώ, από την άλλη πλευρά είχα τις αντιρρήσεις μου. Από την αρχή θεωρούσα ότι ο άνθρωπος είναι απατεώνας. Όταν της ζητά να κόψει τη θεραπεία που παίρνει, την κανονική, την ιατρική; Τι είναι; Εμείς πήγαμε σε αυτόν το 2015 με σκλήρυνση κατά πλάκας. Μας είπε να σταματήσουμε τις θεραπείες γιατί και καλά η θεραπεία που κάνει την πάει πίσω», λέει ακόμη η μητέρα της κοπέλας και περιγράφει το μέγεθος της απάτης που είχαν στήσει ο 66χρονος σε συνεργασία με τον 72χρονο δήθεν Γενετιστή από την Γερμανία.

«Είχαμε πάει πρώτα στην Γερμανία και μετά ξεκίνησε η θεραπεία εδώ. Ο Γερμανός ήταν γιατρός αλλά γενικός γιατρός, δεν ήταν κάτι εξειδικευμένο. Ήταν σε συνεννόηση μεταξύ τους και μας έλεγαν τα ίδια πράγματα. Έφερνε κάποια πεπτίδια, ενέσιμα, και χορηγούσε μετά βλαστοκύτταρα. Ο άνθρωπος ήταν φυσικοθεραπευτής αλλά εμφανιζόταν ως νευρολόγος. Στο ιατρείο του δεν είχαμε πάει, ερχόταν σπίτι, αλλά απ'ο,τι ξέρω είχε ενα χώρο τον οποίο δεν χρησιμοποιούσε», τονίζει η ίδια.

Παράλληλα, επισημαίνει πως το γεγονός ότι η υγεία της κόρης της επιδεινωνόταν αντί να βελτιώνεται την οδήγησε να προσφύγει στη 
Δικαιοσύνη το 2016.

«
Έβλεπα ότι το παιδί χειροτέρευε και άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Και ψάχνοντας το θέμα κατέληξα ότι ο άνθρωπος αυτός δεν ήταν γιατρός. Αναγκάστηκα να σταματήσω και τη δουλειά μου για να μείνω κοντά στο παιδί να το πείσω. Γιατί το παιδί είχε πειστεί πως θα γίνει καλά με αυτή τη θεραπεία.
Σταματήσαμε κάθε επαφή και στη συνέχεια στράφηκα νομικά εναντίον του» προσθέτει η γυναίκα. 

Η συγκεκριμένη καταγγελία ξεσκέπασε την απάτητου 66χρονου ο οποίος
 από το 2019 βρίσκεται υπό καθεστώς περιοριστικών όρων μέχρι τον Μάιο οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Όπως λέει η μητέρα της νεαρής ασθενούς, η οικογένειά της υπέστη μια οικονομική αφαίμαξη καθώς ο 66χρονος τους απέσπασε συνολικά 
135.000 ευρώ.

Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget