PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Πάντα πετούσε χαμηλά πάνω από το Νευροκόπι και τον χαιρετούσαμε

Πτώση Phantom F-4: «Πάντα πετούσε χαμηλά πάνω από το Νευροκόπι και τον χαιρετούσαμε» - Αγωνία για τον 31χρονο σμηναγό

Άνθρωποι από το στενό φιλικό περιβάλλον τους φτάνουν συνεχώς στο σπίτι της οικογένειας στο μικρό χωριό Γρανίτης - Οι γονείς ζουν την αγωνία τους και δεν επιθυμούν να μιλήσουν

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη - σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, του μαχητικού Phantom F-4 που κατέπεσε χθες το πρωί ανοιχτά της Ανδραβίδας, εκτελώντας εκπαιδευτική πτήση.

Στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας από όπου κατάγεται ο 31χρονος, από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση για τη πτώση του μαχητικού αεροπλάνου επικρατεί αγωνία για τη ζωή του πιλότου και όλοι οι κάτοικοι ελπίζουν να ακούσουν ένα καλό νέο και σε ένα θαύμα για τον ήρωα του χωριού τους, όπως λένε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ήταν ο δασάρχης της περιοχής και νυν δημοτικός σύμβουλος, ενώ η μητέρα του εργάζονταν ως καθηγήτρια Γαλλικών. Άνθρωποι από το στενό φιλικό περιβάλλον τους φτάνουν συνεχώς στο σπίτι της οικογένειας στο μικρό χωριό Γρανίτης και μετέφεραν στους δημοσιογράφους ότι οι γονείς ζουν την αγωνία τους και δεν επιθυμούν να πουν οτιδήποτε στην παρούσα φάση. Το ίδιο και οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού, καθώς από χθες είναι "μουδιασμένοι" και προσεύχονται για τον 31χρονο.

Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget