PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Σήμερα Μ. Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στον 22χρονο Νίκο Καζαντζίδη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σήμερα Μ. Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στον 22χρονο Νίκο Καζαντζίδη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Το δικό της «Γολγοθά» ανεβαίνει μια οικογένεια της Κατερίνης, που θρηνεί τον 22χρονο Νίκο Καζαντζίδη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, επί της οδού Λ. Ιασωνίδου.

Αύριο, Μεγάλη Τρίτη  11 Απριλίου και ώρα 1 το μεσημέρι η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο «αντίο» στο αγαπημένο τους Νίκο, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης. Η σορός θα βρίσκεται στον  Ναό  από τις 12 το μεσημέρι.

Απαρηγόρητοι οι γoνείς, ο αδελφός και η γιαγιά του Νίκου που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε ξημερώματα Μεγάλης Εβδομάδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία , το  αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος εξετράπη της πορείας του στην οδό Ιασωνίδου λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα και στη συνέχεια προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολονάκια πεζοδρομίου, σε παγκάκι στάσης λεωφορείου και κατέληξε σε δέντρο. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ως συνοδηγός και ένας 22χρονος που τραυματίστηκε. Ασθενοφόρα μετέφεραν τους δύο νέους στο νοσοκομείο, ώσπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του 23χρονου οδηγού.

Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget