PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ο κακός χαμός στο «Καλημέρα Ελλάδα»: «Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις, φελλός είσαι» (Video) Γιώργος Παπαδάκης και την Μαρία Αναστασοπούλου έγιναν έξαλλοι. Όλα άρχισαν όταν ο δημοσιογράφος από την «Αυγή» Ανδρέας Πετρόπουλος είπε στην υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη ότι έχει ακροδεξιό λόγο και είναι συγγενής του Κασιδιάρη. Ακολούθησε ένας χαμός! Οι δυο τους τσακώθηκαν στον “αέρα” της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα και ο δημοσιογράφος Α. Πετρόπουλος πέταξε το μικρόφωνο του. «Αυτά τα show τώρα Αντρέα εντάξει. Εγώ το έχω ξαναζήσει το έργο, μαζί σου πάλι κι εδώ γίνεται πάλι χωρίς λόγο. Στον ΑΝΤ1 σου απαγόρευσε κανένας να κάνεις ερώτηση; Είναι δυνατόν να το λες αυτό; Με αυτό που λες θες να παίξεις στο Twitter», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου. Ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη σειρά του είπε: «Σε ό,τι αφορά εμάς είσαι άδικος. Δεν σου επιτρέπω. Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις. Εάν νομίζεις ότι με αυτό το θέμα ηρωοποιήσε δημοσιογραφικά, φελλός είσαι δεν είσαι ήρωας. Έλα σε παρακαλώ πάρα πολύ που θα μου πεις για δεοντολογία. Εσύ πρέπει να μάθεις δεοντολογία». Δείτε το video (από το 17:00)

Ο κακός χαμός στο «Καλημέρα Ελλάδα» - «Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις, φελλός είσαι» (Video)

Γιώργος Παπαδάκης και την Μαρία Αναστασοπούλου έγιναν έξαλλοι.

Όλα άρχισαν όταν ο δημοσιογράφος από την «Αυγή» Ανδρέας Πετρόπουλος είπε στην υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη ότι έχει ακροδεξιό λόγο και είναι συγγενής του Κασιδιάρη.

Ακολούθησε ένας χαμός! Οι δυο τους τσακώθηκαν στον “αέρα” της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα και ο δημοσιογράφος Α. Πετρόπουλος πέταξε το μικρόφωνο του.

«Αυτά τα show τώρα Αντρέα εντάξει. Εγώ το έχω ξαναζήσει το έργο, μαζί σου πάλι κι εδώ γίνεται πάλι χωρίς λόγο. Στον ΑΝΤ1 σου απαγόρευσε κανένας να κάνεις ερώτηση; Είναι δυνατόν να το λες αυτό; Με αυτό που λες θες να παίξεις στο Twitter», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη σειρά του είπε: «Σε ό,τι αφορά εμάς είσαι άδικος. Δεν σου επιτρέπω. Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις. Εάν νομίζεις ότι με αυτό το θέμα ηρωοποιήσε δημοσιογραφικά, φελλός είσαι δεν είσαι ήρωας. Έλα σε παρακαλώ πάρα πολύ που θα μου πεις για δεοντολογία. Εσύ πρέπει να μάθεις δεοντολογία».

Δείτε το video (από το 17:00)

Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget