PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ανδρομάχη, Νεοκαισάρεια και Κάτω Μηλιά επισκέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Κουλκουδίνας.

Ανδρομάχη, Νεοκαισάρεια και Κάτω Μηλιά επισκέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Κουλκουδίνας.

Ιδιαίτερα μεγάλη η ανταπόκριση των κατοίκων, συζήτηση και προτάσεις για την «επόμενη ημέρα» και άνθρωποι όλων των ηλικιών στις συναντήσεις του. Ο Σπύρος Κουλκουδίνας στην ομιλία του παρουσιάζοντας τους άξονες του προγράμματος της Ν.Δ. έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις δομές Υγείας.

Τόνισε πως η πανδημία ανέδειξε τα προηγούμενα χρόνια τις αδυναμίες των δομών υγείας του νομού μας, λόγω της έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και η διεκδίκηση στον τομέα αυτό θα είναι στους κεντρικούς του στόχους.
Παρουσίασε τις προτάσεις και τις προτεραιότητες για τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας της Ν.Δ. όπως αυτές αποτυπώθηκαν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό σημειώνοντας πως το όραμά μας δεν περιλαμβάνει απλώς ένα πιο ποιοτικό σύστημα υγείας, αλλά ίσες ευκαιρίες για όλους.



Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget