PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Νεκρός διανομέας που σφήνωσε ανάμεσα σε δύο οχήματα και τον πάτησε λεωφορείο

Σοκαριστικό τροχαίο με διανομέα στην Θεσσαλονίκη - Νεκρός ο δικυκλιστής

Αναζητείται οδηγός αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο συμβάν και εγκατέλειψε το σημείο – Το συμβάν κλιμακώθηκε σε μοτοπορεία διαμαρτυρίας.

Τρομακτικό τροχαίο με διανομέα με μηχανάκι, έλαβε χώρα εχθές 26 Ιουνίου, στην Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν άνδρα ηλικίας 55 ετών. Το δυστύχημα έλαβε χώρα στην Τσιμισκή, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο αναβάτης έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες και έπεσε κάτω από λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας, ο ένας τροχός του οποίου τον τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι, παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος.

 Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο συμβάν έχει εμπλακεί και ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το σημείο με αυτό και ήδη αναζητείται.

Στο σημείο του δυστυχήματος συγκεντρώθηκαν διανομείς, για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο του άτυχου 55χρονου, ενώ στην συνέχεια πραγματοποίησαν και μοτοπορεία διαμαρτυρίας στην πόλη.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας για το συμβάν:

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

 Μεσημβρινές ώρες σήμερα (26-06-2023) στο κέντρο της πόλης, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό 55χρονο ημεδαπό, συγκρούσθηκε με λεωφορείο και με έτερο όχημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.

Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget