PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση

Ανακοίνωσης υποψηφιότητας του Πλάτωνα Τασχουνίδη με την παράταξη «Όλοι Εμείς για τον Δήμο Κατερίνης»

Ανακοίνωσης υποψηφιότητας του Πλάτωνα Τασχουνίδη με την παράταξη «Όλοι Εμείς για τον Δήμο Κατερίνης»

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη δημαρχία της γενέτειρας κι αγαπημένης του πόλης, της Κατερίνης, ανακοίνωσε ο Πλάτωνας Τασχουνίδης.
Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να ζητήσει την ψήφο των συνδημοτών του. Τόνισε τον ανεξάρτητο χαρακτήρα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και των φίλων που απαρτίζουν την παράταξη «Όλοι Εμείς για τον Δήμο Κατερίνης».
Υπογράμμισε πως κινητήριός του «άξονας είναι η αγάπη για την πατρίδα μας και η πίστη ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Κατερίνη αξιοπρεπή, διαφανή, ανθρώπινη».
Κάλεσε σε συστράτευση όλους όσοι αισθάνονται ίσοι μεταξύ ίσων, έχουν κοινά οράματα και κοινές προσδοκίες.
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Πλάτωνα Τασχουνίδη, υποψήφιου δημάρχου με την παράταξη «Όλοι Εμείς για τον Δήμο Κατερίνης.
"Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μου συμπολίτες
Είμαι ο Πλάτων Τασχουνίδης
Είμαι 59 ετών, Παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών και παππούς ενός εγγονού!
Γεννήθηκα και ζω όλη μου την ζωή στην Κατερίνη.
Δεν ανήκω σε καμία πολιτική παράταξη, δεν φορώ κανένα πολιτικό μανδύα, δεν εξαρτώμαι από κανένα πολιτικό κόμμα και δεν πρεσβεύω ιδεολογικές προκαταλήψεις η αγκυλώσεις.
Αγαπώ βαθιά τον τόπο μας και την ιστορία του.
Πιστεύω σταθερά και ακλόνητα σε ένα αξιακό σύστημα που περιλαμβάνει αξίες όπως η διαφάνεια, η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η λογοδοσία.
Όλη μου την ζωή αγωνίζομαι με την οικογένεια μου και το φιλικό μου περιβάλλον υπηρετώντας αρχές όπως η ελευθερία της έκφρασης, η αξιοπρέπεια, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη.
Μετά από παροτρύνσεις συμπολιτών μας, μετά από βαθιά σκέψη, μελέτη ανάλυση και προβληματισμό με πολλούς συνεργάτες και φίλους, σήμερα με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, επικεφαλής της παράταξης "Όλοι Εμείς".
Σας προσκαλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και την ενέργεια μας, να συνεργαστούμε και να συνδημιουργήσουμε έναν Δήμο Κατερίνης που θα αντιπροσωπεύει όλους μας, με κοινό στόχο την ευημερία και την πρόοδο του τόπου και των συνδημοτών μας.
Κινητήριος μου άξονας είναι η αγάπη για την πατρίδα μας και η πίστη ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Κατερίνη αξιοπρεπή, διαφανή και ανθρώπινη.
Ως ίσοι μεταξύ ίσων, με κοινά οράματα και κοινές προσδοκίες για το αύριο, σας προσκαλώ να συστρατευτούμε με τις ιδέες, τις προτάσεις και προπάντων με την συμμετοχή μας , ώστε "Όλοι Εμείς" να γίνουμε μία ομάδα δυνατή και αποτελεσματική για να φέρουμε ΜΑΖΙ την αλλαγή, την ανανέωση και την πρόοδο που επιθυμούμε και ονειρευόμαστε.
Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας και να διαμορφώσουμε το μέλλον της Κατερίνης. Ένα μέλλον που θα ανήκει σε όλους εμάς.
"Όλοι Εμείς" σημαίνει ότι ο καθένας μας αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι του μωσαϊκού που ονομάζεται Δήμος Κατερίνης.
“Όλοι Εμείς” πάμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο.
Σας ευχαριστώ απο καρδιάς"!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΌλοιΕμείς Όλοι Εμείς Για τον Δήμο Κατερίνης Πλάτων Τασχουνίδης Υπ. Δήμαρχος Κατερίνης"
Όλες οι αντιδράσεις:
Dimitrios Kerailidis, Elsa Tzavala και 10 ακόμη

Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget