PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Τώρα που πέρασε σχεδόν ένα 24ωρο από τη στιγμή που τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα στη φωτιά στο βουνό μας

Τώρα που πέρασε σχεδόν ένα 24ωρο από τη στιγμή που τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα στη φωτιά στο βουνό μας
, θα ήθελα να πω και εγώ με τη σειρά μου το πόσο ευγνώμων είμαι για αυτά που καταφέραμε τις τελευταίες μέρες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας, ολους αυτούς που παράτησαν τις δουλειές τους για να βοηθήσουν με κάθε τρόπο στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης αλλά και στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας καθώς και σε όλους τους εθελοντές που ήρθαν να συνδράμουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ του χωριού μας, των διπλανών χωριών αλλά και αυτούς που ήρθαν και από πιο μάκρυνα χωριά και πόλεις κ ήταν εκεί μέρα νύχτα και προσπάθησαν για το καλύτερο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας που επικοινώνησαν αμέσως μαζί μας σε περίπτωση που χρειαστούμε ενίσχυση της επόμενες μέρες, στο Humanity Greece που επίσης ήρθαμε σε επικοινωνία και βρέθηκαν στο σημείο για βοήθεια. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης στη Δήμητρα Κατσαφάδου που αμέσως ανταποκρίθηκε όταν της ζητήσαμε βοήθεια και ας μην χρειάστηκε γιατί σώθηκε η κατάσταση στο «τσακ»! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους τοπικούς συλλόγους που επικοινώνησαν και αυτοί μαζί μας, στην Πιερική Ζύμη που έστειλες τόσα πολλά πράγματα για τους πυροσβέστες και εθελοντές!
Τις Πίτες Ολύμπου και τον κ. Λουκά που ήταν τόσο πρόθυμος από την πρώτη στιγμή και με εμπιστεύτηκε πριν καλά καλά πάρει τεράστιες διαστάσεις το θέμα! Επίσης, ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ρητίνης κ. Λαϊο που ότι ζητήσαμε μας εξυπηρέτησε! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που έκανε αμεσα κοινοποιήσεις, και σε ολους αυτούς που πήγαν και άφησαν πράγματα στοCafetelio και τον Γιώργο τον ιδιοκτήτη ο οποίος αμέσως είπε ναι στο να συγκεντρωθούν τα πράγματα εκεί! Ευχαριστώ όλες τις γυναίκες που έτρεξαν να ετοιμάσουν στο σπίτι τους φαγητά, να κουβαλήσουν πράγματα και που τα τηλέφωνα δεν σταματούσαν να χτυπούν από ενδιαφέρον μην τυχόν λείπει κάτι ώστε να το φέρουν! Σίγουρα ξεχνώ κάποιον αλλά τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ♥️
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget