PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Πέντε συμβουλές για να έχετε πιο γρήγορο ίντερνετ




Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που έχουν οι οικιακοί χρήστες του διαδικτύου
είναι η κακή ποιότητα σήματος του ρούτερ τους. Αν και κάτι τέτοιο μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, συνήθως η λύση είναι απλή. Κι αυτό γιατί το σήμα είναι στην ουσία ραδιοκύματα που εξασθενούν από τους τοίχους και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές μέσα στο σπίτι. Στην παρακάτω εικόνα μπορείς να δεις πως διαχέεται το σήμα μέσα σε ένα διαμέρισμα που το ρούτερ έχει τοποθετηθεί στη γωνία.
Φαίνεται ξεκάθαρα πως όσο περισσότερα εμπόδια υπάρχουν, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις για καλό ίντερνετ. Επειδή λοιπόν δεν θες να στέλνεις το σήμα στο σπίτι του γείτονά σου, δοκίμασε τις εξής πέντε λύσεις όπως τις συγκέντρωσε η ιστοσελίδα vox.com.
1. Τοποθέτησε το ρούτερ σου στο κέντρο του σπίτιου. Ετσι, το σήμα θα διανέμεται ισομερώς προς όλες τις κατευθύνσεις.
2. Σήκωσέ το από το έδαφος. Ο τρόπος που έχουν σχεδιαστεί τα περισσότερα ρούτερ έχει ως αποτέλεσμα να εκπέμπουν το σήμα τους ελαφρώς προς τα κάτω.
3. Κράτησέ το μακριά από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Κι αυτό γιατί ενδέχεται να προκαλέσουν παρεμβολές στο σήμα του.
4. Εάν έχει δύο κεραίες, τότε φρόντισε να τις στρέψεις προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Το ιδανικό είναι η μία να στρέφεται οριζόντια και η άλλη κατακόρυφα.
5. Μέτρησε την ισχύ του σήματός σου. Υπάρχει μια σειρά εφαρμογών για το κινητό σου που κάνει αυτή τη δουλειά και θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις που ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget