PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Μόλις έκλεισε συμφωνία για τη μετάδοση της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στην Σλοβακία την Πέμπτη

Βρέθηκε η χρυσή τομή για την τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ την Πέμπτη κόντρα στην Σπαρτάκ Τρνβα.Τελικά, η Nova ήρθε σε συμφωνία με τους Σλοβάκους και θα καλύψει κανονικά τον επαναληπτικό του «δικέφαλο του Βορρά» για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.
Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 21.05 και η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD.
Η ανακοίνωση:
«Ο δρόμος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα plays offs του UEFA Europa League περνάει από τα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 21:05, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και τον επαναληπτικό αγώνα Spartak Trnava - ΠΑΟΚ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.
Στην περιγραφή του παιχνιδιού από την Σλοβακία, θα είναι ο Ηλίας Βλάχος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Κωστής Μπότσαρης.
Επίσης, την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 21:00, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν τη δυνατότητα, να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τον επαναληπτικό αγώνα Ατρόμητος – AIK Solna, για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.
Στην περιγραφή του παιχνιδιού θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ οι Γιώργος Αργυρόγλου και Αποστόλης Λάμπος. Από τις 20:30 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το Pre Game Show που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιώρης, ενώ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει και το Post Game Show με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Οι αγώνες θα προβληθούν και μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα υπάρχει και ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr».

πηγή: sport-fm.gr
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget