PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο


Ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο, ηττήθηκε 3-0 από τη Μπριζ και αποχαιρέτησε το Champions League.
Δυο διαφορετικά πρόσωπα έδειξε στη ρεβάνς με την Μπριζ ο Παναθηναϊκός, καταρρέοντας στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 1-0 των Βέλγων με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα και να αποκλειστεί στον Γ’ προκριματικό του Champions League. Αν και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κατάφερε να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο, να μην απειληθεί ιδιαίτερα και παράλληλα να απειλήσει στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ημίχρονο τα έκανε όλα λάθος και επέτρεψε στο συγκρότημα του Πρεντόμ να πάρει άνετη νίκη και πρόκριση, έτσι ώστε να βρεθεί αυτή στην κλήρωση των play off του Champions League την Παρασκευή.
Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ακριβώς έναν χρόνο μετά, στις 5 Αυγούστου, ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να παίξει την πρόκριση στα play off του Champions League. Απέναντι σε ομάδα από το Βέλγιο, έχοντας καλό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα. Πέρσι ήταν το 0-0 στη Λιέγη κόντρα στη Σταντάρ, φέτος το 2-1 υπέρ του κόντρα στην Μπριζ στη Λεωφόρο. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε, δυστυχώς, κατώτερος των περιστάσεων και μοιραία ηττήθηκε για να αποχαιρετήσει τα… αστέρια.
Οι «πράσινοι», αυτή τη φορά, δεν πέταξαν το πρώτο ημίχρονο, δεν έκαναν παιδικά λάθη και δεν έβαλαν νωρίς τον αντίπαλο σε θέση οδηγού. Δεν είχαν όμως και την απαραίτητη αποτελεσματικότητα, σε κάποιες περιπτώσεις και την επιθετικότητα που θα έπρεπε, αφήνοντας «ζωντανή» την Μπριζ να παλεύει για το γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού για την πρόκριση. Αφού ο Παναθηναϊκός στις ευκαιρίες που είχε με τον Καρέλη, τον Νίνη και τον Μπεργκ στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να πάρει ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση, μοιραία κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ της Μπριζ.
Η άμυνα του Παναθηναϊκού που τα είχε κάνει όλα τέλεια στα πρώτα 50’ του αγώνα, κατέρρευσε μετά το 1-0 από τον Κοολς στο 53’ και παραδόθηκε στους Βέλγους. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να έρθει το 2-0 από τον Βάζκεζ, με δόση τύχης, στο 58’ και το τελειωτικό χτύπημα από τον Ουλαρέ στο 82’ του παιχνιδιού, όταν και διαμορφώθηκε το τελικό 3-0. Από εκεί κι έπειτα, ότι και να δοκίμασε ο Αναστασίου, ότι και να δοκίμασαν οι «πράσινοι» εντός αγωνιστικού χώρου, δεν βγήκε, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει τίποτα. Επί της ουσίας, οι μόνοι που ήταν όπως έπρεπε στο Βέλγιο ήταν οι 1.000 οπαδοί του «τριφυλλιού». Αυτοί κέρδισαν κατά κράτος τη «μάχη» στο «Γιάν Μπρεϊντέλ», αφού κατάφεραν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα να ακούγονται περισσότερο από τους 26.000 Βέλγους που είχαν γεμίσει το γήπεδο.
Ο Παναθηναϊκός, για ακόμα μια φορά, δεν μπόρεσε να επιβληθεί απέναντι σε βελγική ομάδα σε διπλές αναμετρήσεις, η «κατάρα» συνεχίστηκε και πλέον για να συνεχίσει στην Ευρώπη το «τριφύλλι», θα πρέπει να περάσει κι από τα play off του Europa League, έτσι ώστε να δει τι θα κάνει στο συγκεκριμένο ζευγάρι αγώνων. Εκεί θα παίξει η ομάδα την ευρωπαϊκή της συνέχεια, την είσοδό της στους ομίλους και θα κληθεί να κρατηθεί «ζωντανή» και οικονομικά με μια, τουλάχιστον, πρόκριση…
Κλαμπ Μπριζ: Μπρουζές, Ντουάρτε, Κουλς, Ντε Μποκ, Μέχελε, Σίμονς, Βάζκεζ (84’ Βανάκεν), Βόρμερ, Ντε Σούτερ (77’ Ουλαρέ), Ντιαμπί, Ντιρξ (66’ Μπολινγκολί)
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Κουτρουμπής (61’ Πέτριτς), Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός, Ζέκα, Βέμερ, Νίνης (73’ Λουντ), Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης (73’ Κλωναρίδης)
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget