Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006

Δυναμη Διαφημιστικη Διανομή Εκτύπωση Διαφήμιση 698 598 6006
Διαφήμιση με ειδικό διαφημιστικό ποδήλατο - advertising Bike

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων

ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Διανομή Φυλλαδίων Εντύπων
ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ Πόρτα Πόρτα Διανομή και Προώθηση Εντύπων & Φυλλαδίων Tel:2351039895 - 6985986006


Με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση του μεγαλύτερου Έλληνα λαϊκού δημιουργού,του Βασίλη Tσιτσάνη, η Δημοτική χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης» τιμώντας την ιστορική επέτειο, διοργανώνει συναυλία με έργα του χιλιοτραγουδισμένου συνθέτη.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 στις 9 το βράδυ στον αύλειο χώρο του «Αλεξάνδρειου» (κόμβος Λιτοχώρου) και υλοποιείται υπό την αιγίδα του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Την εκδήλωση επιμελείται και συντονίζει καλλιτεχνικά ο μαέστρος Ευθύμιος Μαυρίδης, ο οποίος επικεντρώνει τη συναυλία στη δημιουργική διαδρομή του Βασίλη Τσιτσάνη παρουσιάζοντας πολλά από τα αθάνατα μουσικά κομμάτια του Τρικαλινού καλλιτέχνη. Τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε ο συνθέτης και διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης Χαράλαμπος Ναβροζίδης.
Την χορωδία πλαισιώνει δεκαπενταμελής ορχήστρα, οι σολίστες Ηλιάνα Μελίδου και Γιάννης Χαρίσης και χορευτικό του Πολιτιστικού Ομίλου Λιτοχώρου.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pieriasnews@gmail.com

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top