Pierias Group Advertising

Pierias Group Advertising
ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (Διαφημιστικα δωρα Εκτυπωσεις)

Στον αέρα ο τελικός Κυπέλλου!Ο Σταύρος Κοντονής δήλωσε πως αν δεν τηρηθεί η συμφωνία με την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, τότε η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, αφήνοντας υπόνοιες πως μπορεί να αναβληθεί.
Το πρόβλημα που έχει προκύψει σύμφωνα με το υφυπουργείο είναι πως σήμερα ο ΚΕΔ όρισε ως βοηθούς του Σιδηρόπουλου, όχι τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Πολυχρόνη Κωσταρά που είναι στην "τριάδα", η οποία έχει χαρακτηριστεί ως "διεθνής" και συμμετέχει σε ευρωπαϊκά ματς, αλλά ορίστηκαν οι Ηλίας Αλεξέας και Τρύφωνας Πετρόπουλος, οι οποίοι, πάντως, είναι επίσης διεθνείς.
Θεωρητικά, η ΕΠΟ δεν έχει αθετήσει τη συμφωνία, ορίζοντας διεθνείς βοηθούς, ωστόσο, προφανώς στον κ. Κοντονή δεν αρέσει το γεγονός πως μαζί με τον Σιδηρόπουλο δεν ορίστηκαν οι βοηθοί που έχει πάντα μαζί του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Έτσι, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα". Μια δήλωση που ασφαλώς αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Top