PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Η Γιουβέντους δεν είναι… Παρί

Στα ημιτελικά η Γιουβέντους
Η Γιουβέντους δεν είναι… Παρί, υπερασπίστηκε με «ιταλικό» τρόπο το 3-0 του πρώτου αγώνα, απέσπασε ισοπαλία 0-0 στο "Camp Nou", έτσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.
Αυτή είναι η 2η φορά στα τελευταία 9 χρόνια που οι Καταλανοί δεν μπαίνουν στα ημιτελικά, ενώ η Γιουβέντους πήρε την εκδίκησή της για την ήττα στον τελικό του 2015 και είναι στις "4" καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για 12η φορά στην ιστορία της (2η φυσικά τα 3 τελευταία χρόνια).
Χωρίς φάσεις τα πρώτα λεπτά, με την Γιουβέντους να είναι αυτοί που είχε πρώτες καλές στιγμές, με το σουτ του Ιγκουαΐν να περνά λίγο άουτ στο 13', στο 15' τον Πικέ να σταματά τον Κουαδράδο που θα έβγαζε σε θέση για γκολ τον Ντιμπάλα, ενώ στο 16' ο Κουαδράδο αστόχησε σε κοντινό γυριστό σουτ.
Ο Μέσι ξεκίνησε τα άστοχα σουτ στο 19', με το δεύτερο να είναι στο 31', αφού τον είχε σταματήσει ο Μπουφόν (έκανε νέο σουτ στην επαναφορά), ενώ στο 38' η "Γιούβε" απείλησε και πάλι στο 38'.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό, οι Ιταλοί ήταν λίγο πιο προσεκτικοί, αλλά αφού έχασαν σπουδαία ευκαιρία με το διαγώνιο σουτ του Κουαδράδο (ίσως να βρήκε και ο Τερ Στέγκεν).
Άστοχος ο Μέσι στο 52', όπως και στο 56' από πολύ κοντά, τον μιμήθηκε ο Νεϊμάρ στο 62' και ένα λεπτό αργότερα ο Πιάνιτς είχε δοκάρι στην απέναντι εστία σε σουτ που πήρε ύψος αφού κόντραρε σε αμυντικό.
Η πιο μεγάλη ευκαιρία ήταν το νέο άστοχο σουτ του Μέσι στο 66', έπειτα από την καλή έξοδο του Μπουφόν (!), ενώ ουσιαστικά η τελευταία καλή ευκαιρία ήταν σουτ του Σέρτζι Ρομπέρτο που πέρασε λίγο άουτ στο 69'.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο (78' Μασεράνο), Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (58' Αλκάθερ), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Κουαδράδο (83' Λεμινά), Ντιμπάλα (75' Μπαρτσάλι), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν (88' Ασαμόα).

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget