PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Κατακυρώνεται το γκολ του ΠΑΟΚ - Στα δικαστήρια το πρωτάθλημα!

Κατακυρώνεται το γκολ του ΠΑΟΚ - Στα δικαστήρια το πρωτάθλημα!Ο Γιώργος Κομίνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, περίπου δύο ώρες μετά τη φάση που τίναξε το παιχνίδι στον αέρα, στο 90 λεπτό του και αφορούσε το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι, ωστόσο ακύρωσε ο διαιτητής έπειτα από συνεννόηση με τον βοηθό του.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ρέφερι της αναμέτρησης άλλαξε την απόφασή του εντός των αποδυτηρίων και έπειτα από τις διαβουλεύσεις που έγιναν και αποφάσισε να μετρήσει το γκολ του ΠΑΟΚ, αναφέροντας μάλιστα ότι ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε έπειτα από άρνηση της ΑΕΚ να βγει ξανά στο γήπεδο, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Από την πλευρά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αυτό που τονίστηκε ήταν ότι στην πραγματικότητα αιτία της διακοπής ήταν η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και το κλίμα τρομοκρατίας που επικαλέστηκε από την πλευρά της στις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν. «Σε ματς με πιστόλια και μπράβους εμείς δεν συμμετέχουμε», ήταν η θέση της Ένωσης.

Πηγή: sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget