PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





O Robbie Williams για πρώτη φορά στην Ελλάδα


O Robbie Williams για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Ο Robbie Williams, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μία συναυλία στα πλαίσια του Rockwave Festival 2015 στο Terra Vibe Park το Σάββατο 20 Ιουνίου. Η συναυλία στην Αθήνα εντάσσεται στο πρόγραμμα της περιοδείας του Let Me Entertain You Tour 2015.
Τον προηγούμενο Φλεβάρη ο Robbie Williams έγινε σαράντα ετών, γιορτάζοντας παράλληλα 23 χρόνια μουσικής και δισκογραφικής παρουσίας. Ξεχώρισε πολύ γρήγορα σα μέλος των Take That με τα φώτα να πέφτουν πάνω στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο του. O Robbie δεν άργησε να ακολουθήσει μια υπερεπιτυχημένη solo καριέρα, κυκλοφορώντας το 1997 τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο Life thru a Lens!
Tα χρόνια που ακολούθησαν ο Robbie Williams έγινε συλλέκτης βραβείων και κάτοχος πολλών ρεκόρ, ως ο πιο επιτυχημένος μουσικός καλλιτέχνης της Μεγάλης Βρετανίας.
O Robbie Williams έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους στην σόλο καριέρα του και έχει κερδίσει τα περισσότερα Brit Awards από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία, μετρώντας ήδη 17. Έξι από τους δίσκους του Robbie φιγουράρουν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή albums του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ κρατά το ρεκόρ με τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν πωληθεί σε μια μέρα: 1.6 εκατομμύρια το 2006. Αυτή η επιτυχία του σε συνδυασμό με τις συναυλίες που έδωσε το 2003 στο Knebworth και συγκέντρωσαν 375.000 κόσμου επιβεβαιώνουν το status του Robbie σαν ένας από τους πιο σπουδαίους performer της μουσικής ιστορίας.
Σίγουρα τα παραπάνω δεν είναι μια απλή παράθεση αριθμών, αλλά ένα μόνο δείγμα της επιτυχίας που συνοδεύει τον Robbie Williams όλα αυτά τα χρόνια. Εμπνευσμένος frontman, performer, rock, pop, swing,entertainer (απόδειξη ο τελευταίος του δίσκος Swings Both Ways που σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των charts σε δεκάδες χώρες), ο RobbieWilliams ανήκει στην πολύ μικρή λίστα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών του «μουσικού σήμερα»! Τα τραγούδια του δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις:Feel, Angels, Come Undone, Let me Entertain You, Μe and My Monkey, She's the One είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν τραγουδήσει εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως.
Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 το Rockwave Festival γίνεται 20 ετών και αφήνει τη διασκέδαση του κοινού στα χέρια του Robbie Williams που σίγουρα το γνωρίζει πολύ καλά! Let him entertain you στην καρδιά του φετινού Rockwave καλοκαιριού!
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget