PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ο Γιάννης Χαρούλης στο Αρχαίο Θέατρο Δίου







Ο Γιάννης Χαρούλης τα έδωσε όλα στο Αρχαίο Θέατρο Δίου!!
Στο κατάμεστο από κόσμο Αρχαίο Θέατρο του Δίου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε το Σαββατόβραδο 8 Αυγούστου, η συναυλία του τραγουδιστή Γιάννη Χαρούλη και στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ολύμπου, με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό.
Πλήθος κόσμου έσπευσε από πολλές περιοχές της Μακεδονίας, αλλά και παραθεριστές που βρίσκονται αυτή την περίοδο στην Πιερία, για να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.
Ο Γιάννης Χαρούλης κατάφερε να ταξιδέψει το κοινό του στο όνειρο, το ξεσήκωσε να χορέψει, να τραγουδήσει, παραμερίζοντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας, ερμηνεύοντας μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και παραδοσιακά ακούσματα από διάφορες περιοχές της Ελλαδας!!!
Ο κόσμος παρακολούθησε με μεγάλο ενθουσιασμό τον γνωστό τραγουδιστή με τη βαθιά και ταξιδιάρικη φωνή, ο οποίος πλαισιωμένος από εξαίσιους μουσικούς χάρισε μια απολαυστική και ανεπανάληπτη μουσική βραδιά, μια συναυλία που δεν είχε τέλος, αφού ο κόσμος δεν άφηνε τον Χαρούλη να αποχωρήσει απ'την σκηνή!!!.
Ήταν μια μοναδική συναυλία που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα των θεατών, χάρισε μοναδικές συγκινήσεις και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ρεπορτάζ, φωτορεπορτάζ: Μαρία Βαλσαμίδου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget