PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ανατροπή και στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μπήκε ως αλλαγή
και έδωσε τη λύση για τον ΠΑΟΚ ισοφαρίζοντας τον Ατρόμητο. Ο Μακ έδωσε τη νίκη (2-1) στη δεύτερη σερί ανατροπή για τον Δικέφαλο του Βορρά.
Με την εικόνα των δύο ομάδων να αποτελούν φυσική συνέχεια των τελευταίων εμφανίσεών τους, φυσιολογικά ο ΠΑΟΚ ήταν το απόλυτο «αφεντικό» της αναμέτρησης και ειδικά στο πρώτο μισάωρο.
Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερνε να φτάνει με χαρακτηριστική ευκολία να φτάνει μέχρι την περιοχή των γηπεδούχων και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Κορυφαία όλων ήταν στο 25’ όταν ο Μακ βρέθηκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, περίμενε την κατάλληλη στιγμή να πασάρει στον Αθανασιάδη, αλλά ο τελευταίος στην προσπάθειά του να σκοράρει, βρήκε... αέρα.
Μάλιστα, ενδεικτικό της επιθετικής διάθεσης του ΠΑΟΚ ήταν η φάση που είχε η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ στο 33’, όταν ο Κάτσε από πάρα πολύ μακριά έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα, αφού βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κατέληξε άουτ.
Πέραν των καθαρών ευκαιριών ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 9', όταν η μπάλα σε σουτ κόντραρε στον Ουσέρο, αλλά δεν φαίνεται ξεκάθαρα από το ριπλέι αν βρίσκει το στήθος ή το χέρι του.
Εκείνη τη στιγμή, ο τεχνικός του Ατρόμητου παρενέβη στην εξέλιξη του ματς, αφού άφησε το 4-2-3-1 και «απάντησε» με ένα δικό του 3-5-2 στον Κροάτη συνάδελφό του. Ο Κοντοές πλαισίωσε τους Λαζαρίδη και Φυτανίδη στα σέντερ μπακ, ο Ούμπιντες «πήρε» δική του όλη την αριστερή πτέρυγα ενώ ο Μπρίτο κινούμενος πιο ελεύθερος, πλαισίωσε τον Ναπολεόνι στην κορυφή της επίθεσης.
Αυτή η αλλαγή έφερε αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, αφού πλέον ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε όχι μόνο να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά ούτε να αναπτυχθεί με την ίδια ευκολία, ωστόσο επιθετικά ο Ατρόμητος παρέμενε ακίνδυνος.
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Ίγκορ Τούντορ πέρασε τον Μπερμπάτοφ στην «εξίσωση» του ματς, αλλά ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά από τρομερή ομαδική προσπάθεια. Ο Λε Ταλέκ έγινε ο αποδέκτης της βαθιάς μπαλάς από την άμυνα, βρήκε τον Ναπολεόνι και εκείνος την «πάτησε» στον Ούμπιντες που με απίστευτο σουτ έκανε το 1-0 στο 63’
Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν πτοήθηκε όπως ακριβώς συνέβη και στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, δείχνοντας πολύ καλή αντίδραση.
Εννιά λεπτά μετά το γκολ του Ούμπιντες ήταν η σειρά του Μπερμπάτοφ να αναλάβει δράση, με τη μεγάλη βοήθεια των συμπαικτών του. Ο Κάτσε εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τζαβέλλας έπιασε την κεφαλιά και ο Βούλγαρος σαν να ήξερε από πριν πού θα πάει η μπάλα, έβαλε το γόνατό του και ισοφάρισε άμεσα για τον «Δικέφαλο».
Σε εκείνο το σημείο, το ματς πήρε μια «άγρια» ομορφιά καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες τους στο υπόλοιπο του ματς. Στο 76’ ο Ουσέρο επί της ουσίας κατάφερε να χάσει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία, καθώς μετά από σουτ του Ναπολεόνι και ασταθέστατη επέμβαση του Όλσεν, ο Αργεντινός προ της εστίας έστειλε την μπάλα άουτ.
Παρ’ όλα αυτά, η φάση του αγώνα δημιουργήθηκε στο 82’, όταν η ασυνεννοησία του Λαζαρίδη και του Γκορμπούνοφ, έφερε το έμμεσο για τον ΠΑΟΚ, αλλά το σουτ του Τζαβέλλα στη μικρή περιοχή κόντραρε στα σώματα.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget