PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





O ράπερ Τουπάκ σκηνοθέτησε τον θάνατό του;

Οι ισχυρισμοί ενός αστυνομικούO ράπερ Τουπάκ σκηνοθέτησε τον θάνατό του;
Ο ράπερ Τουπάκ Σακούρ δολοφονήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1996 σε ένα κεντρικό δρόμο του Λας Βέγκας, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του
Λος Αντζελες
Μια απίστευτη αποκάλυψη –η εγκυρότητα της οποίας ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διασταυρωθεί- κάνει εδώ και μερικές ημέρες τον γύρο του (μουσικού κυρίως) κόσμου.
Ένας συνταξιοδοτημένος αστυνομικός, ονόματι Ντέιβιντ Μάγερς, αποκάλυψε στους οικείους του, λίγο πριν πέσει σε κώμα, πως ο ράπερ Τουπάκ Σακούρ (ή 2Pac) τον πλήρωσε 1.5 εκατομμύρια δολάρια (πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ) προκειμένου να σκηνοθετήσει τον θάνατο του, το 1996.
Ο Μάγερς, που έκτοτε δεν έχει συνέλθει απ’ το κώμα, ισχυρίζεται πως η δολοφονία του 25χρονου ράπερ ήταν στημένη, και μάλιστα συνέβαλε και ο ίδιος σε αυτό.
«Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι έκανα. Ντρέπομαι που ξεπουλήθηκα με αντάλλαγμα τα χρήματα. Δεν μπορώ να πεθάνω χωρίς να πω την αλήθεια», φέρεται να έχει δηλώσει ο αστυνομικός.
Σύμφωνα με τον Μάγερς, περισσότεροι από 30 άνθρωποι δωροδοκήθηκαν με σημαντικά ποσά προκειμένου να βοηθήσουν τον Τουπάκ να σκηνοθετήσει τον θάνατό του: ανάμεσα σε αυτούς που δέχτηκαν να συμμετάσχουν σε αυτή την -συνωμοσιολογικού επιπέδου- υπόθεση συμπεριλαμβάνονται γιατροί, ιατροδικαστές και αρκετοί μάρτυρες.
Όπως τόνισε ο Μάγερς, τα νήματα κινούσε ο Σουτζ Νάιτ, ο τέως ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας του Τουπάκ, που βρίσκεται στη φυλακή περιμένοντας να δικαστεί για δολοφονία.
Ο Νάιτ ήταν εκείνος που πρότεινε στον ράπερ να πληρώσει 50.000 δολάρια ώστε, μετά την υποτιθέμενη δολοφονία του, να μεταφερθεί άλλο πτώμα στο νεκροτομείο κι όχι ο ίδιος ο Σακούρ, ο οποίος θα συνέχιζε να ζει με άλλη ταυτότητα.
Ο Τουπάκ δολοφονήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1996 σε ένα κεντρικό δρόμο του Λας Βέγκας, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.
Η υπόθεση της δολοφονίας του δεν εξιχνιάστηκε ποτέ και αποτέλεσε πηγή θεωριών συνωμοσίας για πολλά χρόνια.

Κωνσταντίνος Τσάβαλος
Newsroom ΔΟΛ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget