PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Νέα άφιξη smartphones στην ελληνική αγορά

Νέα άφιξη Κινέζου κατασκευαστή smartphones στην ελληνική αγορά
Με τα μοντέλα Porto και Modena, δυο προσιτές 4G LTE συσκευές, με οθόνη 4,7 και 5,5 ιντσώνΜε σχεδόν 100 εκατομμύρια συσκευές να αποστέλλονται μόλις μέσα σε ένα τρίμηνο σε όλο τον κόσμο από την Κίνα και μεγάλα εμπορικά σήματα να προέρχονται από την ίδια χώρα, η κινεζική αγορά παίζει αναμφισβήτητα πλέον σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των τάσεων στην αγορά των συσκευών κινητής τηλεφωνίας.
Από μόνη της, δε, η κινεζική αγορά έχει τη δυναμική να δημιουργεί και να ωθεί στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως (από πλευράς όγκου πωλήσεων) κατασκευαστές οι οποίοι παραμένουν για χρόνια ουσιαστικά άγνωστοι στον υπόλοιπο κόσμο.
Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η Coolpad, η οποία μόλις έκανε την εμφάνισή της στην ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά. Η κινεζική εταιρεία συγκαταλέγεται στους πρώτους δέκα κατασκευαστές smartphones παγκοσμίως. Δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας, με συνολική επένδυση ενός δισ. δολαρίων μέσω του χρηματιστηρίου του Χονγκ Κονγκ, είναι η LeTV, ο σημαντικότερος online video streamer της Κίνας ή αλλιώς το «κινέζικο YouTube».
Σύμφωνα με τους Κινέζους της Coolpad, «η εταιρεία κατέχει περισσότερα από 5.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με κινητές εφαρμογές, ασύρματες και LTE τεχνολογίες, τηλεπικοινωνίες, τεχνολογίες διπλής κάρτας SIM και άλλα».
Στην ελληνική αγορά θα διατεθούν τα μοντέλα Coolpad Porto και Modena, δυο προσιτά 4G LTE smartphones με οθόνη 4,7 και 5,5 ιντσών αντίστοιχα. Μάλιστα, το καινοτόμο περίβλημα του Porto, από σπόρους κάσιους, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δεν συγκρατεί τόσο εύκολα ίχνη από τα δάκτυλα.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget