PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 1 - 4

Τρία στο Στάμφορντ Μπριτζ, τέσσερα στο Ετιχαντ (4-1)και η Λίβερπουλ του Γίργκεν Κλοπ μπορεί να ονειρεύεται! Οι κόκκινοι έκαναν σκόνη και θρύψαλα τη Σίτι, ρίχνοντάς την από την κορυφή
Μαγικό, απίθανο, τρελό παιχνίδι, η Λίβερπουλ έκρυψε τη μπάλα και διέλυσε 4-1 τη Μάντσεστερ Σίτι στο Ετιχαντ, ρίχνοντας τη και από την κορυφή της βαθμολογίας! Δεύτερη διαδοχική νίκη των κόκκινων σε ντέρμπι και αυτή η εντυπωσιακή εικόνα είναι... μόνο έργο του Κλοπ Ο Γερμανός σχεδίασε το ιδανικό πλάνο, Κουτίνιο, Φιρμίνο ήταν από άλλο... πλανήτη και η Λίβερπουλ βρέθηκε στο -8 και μπορεί να... ονειρεύεται! Αλλωστε, στην κορυφή βρίσκεται η Λέστερ! Ο Αγουέρο το πάλεψε, σκόραρε, αλλά στην επιστροφή του στάθηκε άτυχος ξανά, αφού αποχώρησε τραυματίας
Η διακοπή του πρωταθλήματος στάθηκε ευεργετική, ο Γίργκεν Κλοπ είχε όλο το χρόνο να σχεδιάσει την ομάδα του, παρέταξε την ιδανική ενδεκάδα και η Λίβερπουλ έπαιξε το πιο εντυπωσιακό ματς των τελευταίων ετών! Η πίεση των «κόκκινων» εντυπωσιακή, ταχύτητα, πάθος, εναλλαγή της μπάλας, όλα αυτά έφεραν τρία γκολ στο πρωτο μέρος, αλλά και διπλάσιες ευκαιρίες! Μάλιστα, ήταν μόλις η δεύτερη φορά που η Σίτι δέχθηκε στο Ετιχαντ τόσα γκολ στο α' μέρος από ανταγωνιστική ομάδα! Ο Μίλνερ χειροκροτήθηκε από τους «Πολίτες», ενώ ο Στέρλινγκ αποδοκιμάστηκε από αυτούς της Λίβερπουλ. Εξαιρετικό το ξεκίνημα των φιλοξενούμενων και μόλις στο 7' βρέθηκαν μπροστά στο σκορ! Η πίεση ψηλά έφερε αποτελέσματα, ο Κουτίνιο έκλεψε τη μπάλα, ο Φιρμίνο έκανε το γύρισμα και ο Μανγκαλά με... ιδανική προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!
Η Σίτι προσπάθησε να απαντήσει, αλλά στο 23' δέχθηκε το δεύτερο σοκ! Νέο κλέψιμο, ο Φιρμίνο πήρε πάνω του όλη την άμυνα των γηπεδούχων, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Κουτίνιο που πέτυχε το 2-0. Ηταν και το τέταρτο του γκολ σε πέντε ματς απέναντι στη Μάντσεστερ στην Premier League! Το πάρτι των κόκκινων μόλις είχε αρχίσει και στο 32' ήρθε το τρίτο γκολ! Τρελό τακουνάκι του Τσαν, ο Κουτίνιο έδωσε έτοιμο γκολ στον Φιρμίνο που πέτυχε το 3-0! Στο 33' θα μπορούσε να έρθει και το τέταρτο γκολ, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Χαρτ έσωσε... Τι κατάφερε η Σίτι; Μια γκολάρα του Αγουέρο στο 44', ο οποίος κι έφτασε τα 85 στην Premier League! Μάλιστα, έγινε ο πρώτος Λατινοαμερικάνος σκόρερ στο Νησί!
Η επανάληψη είχε ρυθμό και τη Λίβερπουλ να χάνει ευκαιρίες. Ωστόσο, ο Χαρτ σε τρεις περιπτώσεις νίκησε Κουτίνιο, Φιρμίνο και Μπεντέκε! Ο Μινιολέ έσωσε στην προσπάθεια του Αγουέρο (αποχώρησε τραυματίας ξανά) και ο Σκρτελ στο 81' διαμόρφωσε το 4-1 με σουτάρα!Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Ντεμικέλις, Μανγκαλά, Κολάροφ, Τουρέ (46' Φερναντίνιο), Φερνάντο, Νάβας (46' Ντελφ), Στέρλινγκ, Ντε Μπρόινε, Αγουέρο (66' Ιενάτσο)
Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Σκρτελ, Λόβρεν, Μορένο, Λούκας, Τσαν, Μίλνερ, Λαλάνα, Κουτίνιο (68' Άιμπ), Φιρμίνο (77' Μπεντέκε)

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget