PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Άρχισαν τα όργανα - η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε 100.000 κακοπληρωτές!

Εντολή να κόψουν το ρεύμασε εκατό χιλιάδες κακοπληρωτές έδωσε η διοίκηση της ΔΕΗ, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, κ. Αδαμίδης σε τηλεοπτικές του δηλώσεις.
Συγκεκριμένα, ο κ. Αδαμίδης αναφερόμενος στις επόμενες κινήσεις της ΔΕΗ, είπε πως θα κοπεί το ρεύμα από την εταιρία σε κακοπληρωτές, πρόκειται για ανθρώπους που δεν είναι φτωχοί και θα μπορούσαν κάτω υπό προϋποθέσεις να πληρώσουν.
Τα μνημόνια εδώ και μία πενταετία, έχουν βάλει στην «πρέσα» τα εισοδήματα των ελλήνων και έχουν φέρει σε θέση πραγματικής οικονομικής αδυναμίας χιλιάδες συμπολίτες μας, που αντιμέτωπη με το άσχημο πρόσωπο της φτώχειας, αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους προς τον ελληνικό κολοσσό στον τομέα της ενέργειας.
Παρά την κερδοφορία της εταιρίας, η κατάσταση με τις οφειλές έχει χτυπήσει «κόκκινο» και τα «φέσια» έχουν φτάσει στο αστρονομικό ποσό των 2,2 με 2,5 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», το κυνήγι της εταιρίας για την εξεύρεση των κακοπληρωτών θα συνεχιστεί. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι απλήρωτοι λογαριασμοί ανέρχονται σε 2.100.000.
Η ΔΕΗ, έχει πάρει την απόφαση να τσακώσει τους πραγματικούς «μπαταξήδες» και τους οποίους διαχωρίζει από τους αδύναμους συμπολίτες μας.
Ξεκάθαρος στόχος είναι οι επιτήδειοι, που αν και αφήνουν τους λογαριασμού τους απλήρωτους, μένουν σε πολυτελείς βίλες με πισίνες και ακόμα και όταν βρεθούν αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους, ψάχνουν να «κουρέψουν» τις οφειλές τους.
Παράλληλα, η εταιρία βάζει σε τάξη και τα αγροτικά τιμολόγια, αφού μετά από σειρά ελέγχων αποκαλύφθηκε πως, υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες αγρότες «μαϊμού».
Δηλαδή άτομα που δηλώνουν αγρότες για να επωφεληθούν από το 30% φθηνότερο ρεύμα ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο.
Σύμφωνα με την επιχείρηση από τους 190.000 αγροτικούς λογαριασμούς, οι 30.000 δεν έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, παρά το κάλεσμα της εταιρίας.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget