PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Αγορά Πιερίας (AgoraPierias)

Αγορά Πιερίας (AgoraPierias)
Η τεχνολογία τρέχει και μαζί τρέχουν και οι νέοι κώδικες επικοινωνίας και διαφήμισης.
Τα Mobile applications είναι το μέλλον και το παρών της επικοινωνίας και διαφήμισης είναι εδώ. Ο νέος αυτός τρόπος προσέγγισης του καταναλωτή γίνεται μέσω spartphones ή tablets και αποκτά τεράστια δυναμική παγκοσμίως λόγω του χαμηλού κόστους αγοράς τους. Στην Ελλάδα οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι καταιγιστικοί. Σημαντικός παράγοντας είναι ο συνολικός χρόνος χρήσης ή εμπλοκής ενός ατόμου με ένα smart phone μιας και το έχει στα χέρια του αρκετές ώρες την ημέρα. Και ειδικά αυτών που επισκέπτονται μια πόλη και δεν ξέρουν απολύτως τίποτα για αυτήν. Αλλά και για τους κάτοικους μιας πόλης που θέλουν να ξέρουν τα δρώμενα στην πόλη τους.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΛΕΙΠΕ:
Και εγένετο το AgoraPierias. Ένας χρηστικός οδηγός για την αγορά της Πιερίας. Ένα χρήσιμο εργαλείο για τον επισκέπτη αλλά και τον κάτοικο της περιοχής, ώστε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να βρίσκει αυτό που θέλει με σαφείς οδηγίες πλοήγησης μέσω google maps από το σημείο που βρίσκεται, τηλέφωνο και περιγραφή του προϊόντος ή υπηρεσίας που ψάχνει.
Ο οδηγός αυτός εμπεριέχει χρήσιμες και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες για την Κατερίνη αλλά και όλο το νομό Πιερίας, για το τι θα μπορεί να δει ο επισκέπτης στην περιοχή μας. Μπορεί μέσω web cams να δει διάφορα σημεία του νομού μας, να βρει όσα χρήσιμα τηλεφωνά ψάχνει από συγκοινωνίες, φαρμακεία μέχρι γιατρούς, τον καιρό από αξιόπιστο site και φυσικά προτάσεις για το τι μπορεί να δοκιμάσει, κάνει, δει στην περιοχή μας.
Καθώς και όλα τα hot spots του νομού Πιερίας, με ένα πολύ εύχρηστο μενού μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα μαγαζιά για τις αγορές σας, οι καλύτερες προτάσεις για την έξοδο σας είτε για φαγητό είτε για ποτό καθώς και ένα πλήρες μενού για την διαμονή στο νομό Πιερίας. Μέσα στον οδηγό μπορείτε να βρείτε επίσης όλες τις διαδρομές και προτάσεις που ενδιαφέρουν τον επισκέπτη της Κατερίνης αλλά και τις Πιερίας. Είτε αυτός ενδιαφέρεται για το βουνό είτε για την θάλασσα. Επίσης περιέχει όλα τα πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο νομό Πιερίας οπότε το κάνουν ιδιαίτερα χρήσιμο για την χρηστή.
Μπες στο apple store αν έχεις iphone η στο play store αν εχεις android και κατέβασε το και δυνάμωσε το brand Πιερία σε όλο τον κόσμο
Υ.Γ. Ο οδηγός συνεχίζει να εμπλουτίζεται καθημερινά, περιμένουμε τις προτάσεις σας για να τον κάνουμε ακόμα καλύτερο.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget