PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Επιδείνωση του καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι


Επιδείνωση του καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα βόρεια της χώρας από το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού
Η πρόγνωση για την Πέμπτη
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το βράδυ στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Πελοπόννησο, την κεντρική Στερεά και πιθανό τη νύχτα στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Οι νοτιάδες στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν πρόσκαιρα τα 8 μποφόρ.
Η πρόγνωση για την Παρασκευή
1) Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το απόγευμα πιθανόν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά - ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης από τα 500 μέτρα, στα ορεινά - ημιορεινά της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας από τα 700 μέτρα, καθώς και από το απόγευμα στα ορεινά των Κυκλάδων και της Κρήτης. Εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ, και από τα βόρεια.
2) Βοριάδες θα επικρατήσουν σταδιακά, που θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά τα 9 μποφόρ.
3) Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. Μακεδονία

Βροχερός καιρός και στη Μακεδονία, με τη θερμοκρασία να κάνει βουτιά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και να κινείται στο Κιλκίς από 1oC έως 7oC την Παρασκευή, χωρίς να αποκλείεται σημειωθούν και χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες. Χιόνια όμως και στην Κοζάνη με το θερμόμετρο να πέφτει στους -2oC και τους ανέμους ασθενείς νότιους, νοτιοανατολικούς. Κρύο και χιόνια και στο Αμύνταιο, Φλώρινας με το θερμόμετρο να πέφτεις στους -3oC το πρωί της Παρασκευής.

Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget