PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ο ΠΑΟΚ με Ίβιτς διέλυσε τον Παναιτωλικό με 0-3


Φοβερό πάθος-μεγάλη εμφάνιση!
Ο ΠΑΟΚ με Ίβιτς διέλυσε τον Παναιτωλικό με 0-3 σε σκορ που αδικεί τους νικητές!
Εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο από τον Δικέφαλο και τρομακτική προσπάθεια στην επανάληψη μέσα στις λίμνες.
Ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ εδώ και μεγάλο διάστημα! Η νίκη με 0-3 μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού ήρθε μέσα από φοβερή προσπάθεια, μέσα από πολύ μεγάλη θέληση και ασταμάτητη διάθεση για τρέξιμο, για ποδόσφαιρο, για μονομαχίες σώμα με σώμα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο πρώτο μέρος παίχθηκε… κανονικό ποδόσφαιρο. Στην επανάληψη η καταιγίδα δημιούργησε ξεχωριστές συνθήκες και πάρα πολλές λίμνες. Και στα δύο ημίχρονα όμως ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι υπερέχει κατά κράτος.
Ο Ίβιτς παρέταξε τον Δικέφαλο με 4-3-3 και τον Βίτορ τελικά στα στόπερ, ίσως και λόγω της δυνατής βροχής που θα πήγαινε το ματς στη δύναμη. Και αυτή η επιλογή του βγήκε 100%.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καταιγιστικά και από το 1΄ μέχρι το 20΄ δημιούργησε τέσσερις-πέντε κλασσικές ευκαιρίες. Η αστοχία του Αθανασιάδη και ο Κυριακίδης διατηρούσαν το 0-0.
Κάπου εκεί ο Βίτορ έκανε κίνηση…μεσοεπιθετικού, μπήκε στην περιοχή και με ασίστ στον Κλάους άνοιξε το σκορ. Για 20΄ λεπτά ο ΠΑΟΚ «χαλάρωσε», αλλά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο 38΄ ο Βίτορ γέμισε από την άμυνα, ο Κλάους έφυγε από κανονική θέση και το 0-2… διαμόρφωσε ισχυρό προβάδισμα για την ομάδα του Ίβιτς.
Όλο το δεύτερο 45λεπτο, έγινε μέσα σε συνθήκες καταιγίδας και σε αγωνιστικό χώρο γεμάτο από λίμνες.
Ακόμη και έτσι ο ΠΑΟΚ ήταν πιο δυνατός και πιο έξυπνος. Ο Δικέφαλος έκανε φάσεις, απειλήθηκε μία φορά όταν οι αντίπαλοι είχαν δοκάρι, αλλά αμέσως μετά ο Μυστακίδης «έφτιαξε» και ο Κοροβέσης εκτέλεσε για το 0-3.
Για τον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε πραγματικά ΚΑΝΕΙΣ που υστέρησε. Η επικράτηση ήταν καθολική και η προσπάθεια όλης της ομάδας ήταν πράγματι εντυπωσιακή.
Στο παιχνίδι οι τελικές ήταν 7-12 (0-7 στην εστία). Η κατοχή ήταν 43-57, τα κόρνερ 2-4, τα φάουλ 12-17.
* Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου ήταν ΚΑΙ ΠΑΛΙ για σεμινάριο. Ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής εξέθεσε και πάλι όσους τον αφήνουν έξω από τα πιο μεγάλα ματς.

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο Βλάνταν Ίβιτς κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, σε ένα πολύ δύσκολο και πολύ κρίσιμο παιχνίδι που γίνεται στο Αγρίνιο.
Ο αγώνες γίνεται σε βαρύ τερέν και το γήπεδο έχει πραγματικά λίγο κόσμο.
Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Κέβιν, Μάκος, Κούσας, Μύγας, Μαλέβο, Μουνιός, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Μαρκόβσκι, Ουάρντα
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Χαρίσης, Κάτσε, Τζιόλης, Μυστακίδης, Πέλκας, Αθανασιάδης
Διαιτητής είναι ο Σιδηρόπουλος.
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget