PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Το ΤΑΙΠΕΔ έβγαλε στο σφυρί 8 παραθαλάσσια "φιλέτα" της Πιερίας!!!

Το ΤΑΙΠΕΔ έβγαλε στο σφυρί 8 παραθαλάσσια "φιλέτα" της Πιερίας!!!
Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που είχε μέχρι τώρα ο Νομός Πιερίας, έρχεται σήμερα και η είδηση ΒΟΜΒΑ που αφορά την δημόσια περιουσία του τόπου.
Κεραυνός εν αιθρία, βόμβα μεγατόνων; Όπως και να ονομάσει κανείς την παρακάτω είδηση θα είναι σωστός.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες από ΕΓΚΥΡΕΣ πηγές αναφέρουν ότι ήδη έχουν βγει στο «σφυρί» οκτώ «φιλέτα» Πιερικής γης στο ΤΑΙΠΕΔ!!!
Πρόκειται για οκτώ αρκετά μεγάλες παραθαλάσσιες εκτάσεις που βρίσκονται κατά μήκος του Νομού Πιερίας.
Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν για 60 στρέμματα στην παραλία του Βαρικού, μια μεγάλη έκταση στην παραλία της Σκοτίνας, 2 μεγάλα παραθαλάσσια κομμάτια γης στην Παραλία Κατερίνης και κάποια ακόμη ακίνητα στον Πλαταμώνα. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται.
Όπως καταλαβαίνετε, αφού ξεκίνησε η διαδικασία και βγήκαν στο «σφυρί» οι εκτάσεις αυτές, υπάρχουν και οι ενδιαφερόμενοι. Το ερώτημα όμως είναι ποιοι είναι αυτοί, και αν ποτέ θα φτάσουν τα ονόματά τους στα δικά μας αυτιά. Οι μόνοι που σίγουρα θα ξέρουν ή θα μάθουν περισσότερα, είναι το πρωτόκολλο του Νομού, και αυτό καλούμε να μας ενημερώσει και να πράξει (αν είναι αναγκαία και αναπόφευκτη) την διαδικασία με πλήρη διαφάνεια.
Λοιπόν, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, κύριοι Δήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχη και λοιπό πρωτόκολλο, έχετε σκοπό να ενημερώστε τον λαό της Πιερίας, ως οφείλετε άλλωστε, για το τι πρόκειται να γίνει με την δημόσια περιουσία του; Γιατί όλη αυτή η γη ανήκει ουσιαστικά στον ίδιο τον λαό...








Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget