PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Μπάγερν Μονάχου εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης 1 - 2

Με ανατροπή η Ρεάλ 2-1 μέσα στο Μόναχο
Με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ νίκησε με 2-1 την Μπάγερν στην Allianz Arena και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League.
Τρία χρόνια μετά από την εμφατική νίκη της με 0-4 στο ίδιο γήπεδο για τα ημιτελικά του θεσμού, τίποτα δεν έδειχνε ότι οι "μερένγκες" θα έφταναν σε αυτήν την επιτυχία. Η Μπάγερν ήταν καλύτερη και προηγήθηκε με κεφαλιά του Αρτούρο Βιδάλ στο 25’. Ο Χιλιανός έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους, όταν ένα πέναλτι "δώρο" του Νίκολα Ριτσόλι κατέληξε πολύ ψηλά άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ της Ρεάλ άλλαξε άρδην την εικόνα του αγώνα. Στο 47' ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό σουτ και έφτασε τα 100 γκολ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (96 στο Champions League) και μετά από μία σωρεία ευκαιριών στις οποίες ο Μάνουελ Νόιερ έλεγε σθεναρά "όχι", ήρθε το 2-1 με προβολή στο 77ο λεπτό.
Κομβική στιγμή στον αγώνα και η αποβολή του Χάβι Μαρτίνεθ στο 61' με δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε τρία λεπτά, αμφότερες στο κέντρο, αμφότερες σε προσπάθεια να σταματήσει αντεπίθεση του Ρονάλντο.
Ο "δάσκαλος" Αντσελότι ηττήθηκε από τον "μαθητή" Ζινεντίν Ζιντάν και πλέον η ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" έχει ένα πολύ μεγάλο φαβορί, τους κατόχους του τροπαίου.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Κάρλο Αντσελότι): Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Αλαμπα, Τιάγκο, Αλόνσο (64' Μπερνάτ), Ρόμπεν, Βιδάλ, Ριμπερί (67' Κόστα), Μίλερ (81' Κομάν).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (90+1' Κόβατσιτς), Καζεμίρο, Κρόος, Μπέιλ (59' Ασένσιο), Μπενζεμά (83' Ροντρίγκες), Ρονάλντο.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget