PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Ποιοι μιλούν για οικειοθελή αποχώρηση της Παπαδοπούλου από το Survivor


Ποιοι μιλούν για οικειοθελή αποχώρηση της Παπαδοπούλου από το SurvivorΟρισμένες πληροφορίες τη θέλουν να βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο
Οργιάζουν οι φήμες ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο La Biri το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης.
«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι. Βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολιδά. Μίλησε και με τον ψυχολόγο της παραγωγής και φαίνεται ότι είναι δική της απόφαση γιατί δεν αντέχει άλλο» είπε η δημοσιογράφος.
Η δημοσιογράφος και η εκπομπή La Biri δίνοντας αυτή την πληροφορία στον αέρα της εκπομπής βασίστηκαν και στην έντονη συνομιλία της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Γιώργου Χρανιώτη στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης, κατά την οποία ο ηθοποιός λέει στην τραγουδίστρια ότι παρανοεί και προσπαθεί να την προστατέψει από μια οικειοθελή αποχώρηση.
Χθες αποχώρησε από τους «Διάσημους» ο Στέλιος Χανταμπάκης.
Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από τον Σάκη Τανιμανίδη η τηλεθέαση στο νεανικό κοινό έφτασε μέχρι και 78,9%, ενώ έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν 2.371.707 τηλεθεατές.
Οι εντάσεις εξακολουθούν να κυριαρχούν ανάμεσα στους «Διάσημους» με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να έχει «απέναντί» της επτά συμπαίκτες της και μοναδικό της σύμμαχο τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, ένα νέο επεισόδιο Survivor έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο της ασυλίας. Όπως ανακοίνωσε χθες στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά την επόμενη αποχώρηση παίκτη οι δυο ομάδες θα ενωθούν.

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget