PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Spitaki Wine Fair – Λιτόχωρο 22 & 23 Ιουλίου

Spitaki Wine Fair – Λιτόχωρο 22 & 23 ΙουλίουΓια 4η συνεχόμενη χρονιά προγραμματίζεται μέσα στον Ιούλιο ένα πολύ διαφορετικό οινικό γεγονός σε σχέση με όσες εκθέσεις κρασιού βλέπουμε το χειμώνα που από ένα σημείο και έπειτα αρχίζουν και μοιάζουν απελπιστικά ίδιες. Στο Spitaki στο Λιτόχωρο τοποθετημένο σε μία μαγευτική τοποθεσία στο φαράγγι του ποταμού Ενιπέα ο Ιωακείμ Πολυχρονίδης, ένας νέος άνθρωπος με πάθος για το κρασί δημιουργεί κάτι διαφορετικό φέρνοντας το κρασί κοντά στους καταναλωτές.
Ο χώρος μέσα στο φαράγγι είναι πραγματικά εκπληκτικής ομορφιάς. Η δε συνολική αισθητική δημιουργεί μία εξαιρετική εικόνα ''καλλιτεχνικής'' τοποθεσίας για παρουσίαση κρασιών. Όλα είναι προσεγμένα και αυθεντικά ενώ αναμένονται συμμετοχές από περίπου 30 οινοποιεία από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Μερικά από τα σημεία που διαφοροποιούν το Spitaki Wine Fair:
- Το σημείο και ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού,- το ότι απευθύνεται μόνο σε καταναλωτές δίνοντας έμφαση στην διασκέδαση - το γενικότερο concept (μουσική, ανοιχτός χώρος)Σας προτείνω να βάλετε το Spitaki Wine Fair στο πρόγραμμά σας - είναι στις 22 και 23 Ιουλίου - και θα χαρώ να σας δω εκεί δίνοντας το παρόν στις πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις που ετοιμάζονται.
Yiannis Karakasis MW

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget