PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Μόλις βρεθήκαμε σε ένα πάρτι με έναν φίλο και οι τρεις καταλήξαμε στο κρεβάτι

Ζευγάρι γυρίζει ερωτικά βίντεο για να ταξιδεύει τζάμπα σε όλο τον κόσμο«Μόλις βρεθήκαμε σε ένα πάρτι με έναν φίλο και οι τρεις καταλήξαμε στο κρεβάτι. Από εκείνη τη νύχτα, ο Πάολο και εγώ είμαστε αχώριστοι», λέει η Κιμ.
Η 23χρονη Κιμ και ο 28χρονος Πάολο από την Ιταλία γνωρίστηκαν τυχαία σ’ ένα πάρτι κοινού τους φίλου. Αφού έκαναν «τρίο»,οι δύο νεαροί Ιταλοί είναι από τότε αχώριστοι.
Βιντεοσκοπώντας τις ερωτικές τους σκηνές, το ζευγάρι από την Ιταλία δεν διστάζει να τις αναρτήσει στα social media.Όσα περισσότερα κλικ έχουν τα ερωτικά βίντεο που ανεβάζει στην ιστοσελίδα του,τόσα περισσότερο χρήματα βάζει στην τσέπη.Κι όσο περισσότερο πορνό αυτά διαθέτουν,τόσο περισσότερα είναι τα χρήματα που κερδίζουν.
Η 23χρονη Ιταλίδα και ο 28χρονος σύντροφός της κάνουν το γύρο του κόσμου συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου:»(Γ….ι και ταξίδια), όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα.
Κιμ και Πάολο περιγράφουν ως «ανοιχτή» τη σχέση τους.
«Μόλις βρεθήκαμε σε ένα πάρτι με έναν φίλο και οι τρεις καταλήξαμε στο κρεβάτι. Από εκείνη τη νύχτα, ο Πάολο και εγώ είμαστε αχώριστοι», λέει η Κιμ.
Τα σεξουαλικά τους παιχνίδια τα βιντεοσκοπούν από την αρχή ξεκινώντας από τα προκαταρκτικά.Αν και ήθελαν να «μπουν» στην βιομηχανία του πορνό, δεν ήξεραν πώς να το κάνουν.Μια νύχτα αποφάσισαν να ανεβάσουν τις ερωτικές τους σκηνές στο Διαδίκτυο και το πείραμά τους πέτυχε.Το φθηνότερο ερωτικό τους κλιπ κοστίζει τέσσερα ευρώ. Επειδή το ζευγάρι μπορεί να κάνει πορνό οπουδήποτε – γιατί δεν είναι ντροπαλό -επιλέγει και περίεργες τοποθεσίες για τα γυρίσματα.
«Μας έπιασε δύο φορές η αστυνομία. Τη μία,κάναμε πατινάζ και την άλλη σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Ιταλία», λέει η Κιμ.
Ανεβάζοντας τα ερασιτεχνικά τους πορνό, οι Κιμ και Πάολο έχουν ταξιδέψει (εντός από τα Κανάρια Νησιά), στην Πολωνία,τη Ρουμανία, την Ελλάδα, το Μαυροβούνιο, τη Γαλλία και την Ισπανία. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην στην Αργεντινή.

Πηγή: politis.com.cy

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget