PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Οι επαγγελματίες της εστίασης κ των Cafe-Bar σήμερα στις 23:00 διαδηλώνουν ειρηνικά κ με μέτρα ασφαλείας στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης για τα αυτονόητα.

Οι επαγγελματίες της εστίασης κ των Cafe-Bar σήμερα στις 23:00 διαδηλώνουν ειρηνικά κ με μέτρα ασφαλείας στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης για τα αυτονόητα.

Ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ιδιοκτητών και εργαζομένων στην εστίαση αυτή την ώρα στην Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης.
Η εστίαση πεθαίνει, οι επαγγελματίες αντιδρούν.

Ο κλάδος της εστίασης και του τουρισμού, δέχονται απίστευτές πιέσεις από την υγειονομική κρίση. Καλούνται γι’ άλλη μια φορά να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να προσπαθήσουν να επιβιώσουν με τα υποτιθέμενα μέτρα ενίσχυσης.

Η #Κατερίνη διαμαρτύρεται και οι επιχειρηματίες ενώνουν τις φωνές τους. Κλείνουν τα μαγαζιά τους νωρίτερα από το προβλεπόμενο ωράριο και μαζί με τους εργαζομένους θα διαμαρτυρηθούν μαζικά στην κεντρική πλατεία.

Κύριε Πρωθυπουργέ, εδώ και μήνες, η εστίαση και ο τουρισμός είναι στο έλεος της υγειονομικής κρίσης χωρίς όμως να συμμετέχει σε καμία διαβούλευση που θα βοηθούσε αμέριστα, στο να κατανοήσετε το μέγεθος του προβλήματος.

Γι’ αυτό κι ‘γω, με το σημερινό κλείσιμο της επιχείρησης μου, θα διαμαρτυρηθώ στην κεντρική πλατεία γιατί αλλιώς δεν έχω φωνή. Με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, φωνάζουμε ότι δεν πάει άλλο!

Η εστίαση πρέπει να μείνει ανοιχτή και να βοηθηθεί.



Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget