PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Βίσση - Βανδή μαζί μετά 25 χρόνια - Τέλος η κόντρα Το φιλί στο στόμα

Βίσση - Βανδή μαζί μετά 25 χρόνια - Τέλος η κόντρα Το φιλί στο στόμα

Η μεγάλη μουσική συνάντηση στη σκηνή του J2US – Πώς ξεκίνησαν όλα μεταξύ τους

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν στη σκηνή το J2US και η φημολογούμενη «κόντρα» τους έλαβε τέλος. Οι δύο καλλιτέχνιδες, μετά από 20 (και κάτι) χρόνια που βρίσκονταν απέναντι, είτε γιατί έτσι το έφερε η μοίρα, είτε γιατί το ήθελαν οι δισκογραφικές εταιρίες, είτε γιατί όλη αυτή η σύγκριση εξυπηρετούσε τα media και τις φυλλάδες της εποχής έδωσαν ένα τέλος τραγουδώντας μαζί (είχαν γίνει και τα απαραίτητα follow η μία στην άλλη), και ανταλλάσσοντας φιλιά, αγκαλιές και πειράγματα.

Υπαίτιοι γι’ αυτή τη σύμπραξη ήταν ο CEO της Panik Entertainment, Γιώργος Αρσενάκος, αλλά και ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης που διατηρεί φιλικές επαφές τόσο με την Άννα, όσο και με τη Δέσποινα.

Η στιγμή, όμως, επιτέλους έφτασε! Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή και μαζί ερμήνευσαν το κομμάτι “Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη” με λίγο διαφορετικούς στίχους… βάζοντας μια και καλή τέλος στη φημολογούμενη κόντρα τους!

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έβαλαν «φωτιά» στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως τα «Ανάβεις Φωτιές» και «Δε Με Αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Στα ‘Δωσα Όλα» και «Αντίστροφη Μέτρηση». Στο τέλος, αντάλλαξαν και ένα πεταχτό φιλί στο στόμα!



Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget