PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Οι φούρνοι «Εφέσσου» στη Θεσσαλονίκη

Εφέσσου: Η νέα ιστορία στη Θεσσαλονίκη και οι ακαταμάχητες γεύσεις της

Οι φούρνοι «Εφέσσου» είναι η καθημερινή συνήθεια του κόσμου της Πιερίας, καθώς εδώ και 55 χρόνια ζυμώνει, ψήνει και προσφέρει το πιο μοσχομυριστό ψωμί και τα πιο δημιουργικά γλυκά και επιδόρπια. Δεν υπάρχει νοικοκυριό που να μην έχει προμηθευτεί ψωμί, παραδοσιακά αρτοποιήματα ή γλυκά από την «Εφέσσου». Το θερμό χαμόγελο πίσω από την οικογένεια Γιαπιτζή, η εξυπηρέτηση, μα πάνω απ’ όλα η ποιότητα των προϊόντων έχουν συμβάλει στο να είναι πρώτη στις επιλογές του κόσμου.

Μετά τα 12 καταστήματα στην Πιερία πήραν την μεγάλη απόφαση να ταξιδέψουν και στη Θεσσαλονίκη ανοίγοντας το πρώτο τους κατάστημα στην οδό Δωδεκανήσου 10Β. Σκοπός είναι να μυήσουν τους Θεσσαλονικείς στις γεύσεις και στην ποιότητα που έχουν τα προϊόντα τους. Η «Εφέσσου» αποτελεί, πλέον, έναν σύγχρονο φούρνο που εκτός από φρέσκο ψωμί προσφέρει λαχταριστά γλυκά, χειροποίητο παγωτό και λιχουδιές για όλες τις ώρες της ημέρας τιμώντας την παράδοση και επιλέγοντας πάντα τις καλύτερες α΄ύλες και τα πιο αγνά υλικά.

Περισσότερα για την ιστορία της «Εφέσσου» διαβάστε ΕΔΩ





Γκάμα επιλογών για όλες τις ώρες της ημέρας 

Το νέο κατάστημα έχει ωραία διακόσμηση, είναι μοντέρνο και φωτεινό. Διαθέτει λίγα τραπεζάκια για να καθίσεις μέσα και κάποια έξω. Οι βιτρίνες με τα αρτοποιήματα και τα γλυκά θα σε κάνουν να γλείφεις τα δάχτυλα σου. Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές, αλλά πρώτα μην παραλείψεις να απολαύσεις ένα καλό καφεδάκι.

Στην «Εφέσσου» θα ανακαλύψεις πλούσια γκάμα επιλογών όπως πιτάκια και παραδοσιακές πίτες, κουλούρι, κριτσίνια, κρύα σάντουιτς, ατομική πίτσα, Brioche Loaf και ό,τι μπορείς να φανταστείς. Στόχος της «Εφέσσου» είναι να βρίσκεται δίπλα στη λιγούρα σου όποτε τη χρειαστείς.





Η ζαχαροπλαστική της «Εφέσσου» θα σου κλέψει την καρδιά 

Εκτός από το ξακουστό ψωμί, πρωταγωνιστής στην «Εφέσσου» είναι και η ζαχαροπλαστική της. Το χειροποίητο παγωτό ξεχωρίζει και θα το συναντήσεις σε απολαυστικές γεύσεις, όπως και τα παγωτίνια.

Αφράτα κέικ, μοσχομυριστά κρουασάν, βελούδινη Red Velvet, μοναδικές πάστες και τούρτες είναι μερικά από τα λαχταριστά γλυκά που θα ανακαλύψεις, αλλά αυτό που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι τα Travel Cakes. Μία νέα κατηγορία στην «Εφέσσου» και πρόκειται για τέσσερα νέα κέικ τα οποία διατηρούνται φρέσκα για μέρες χωρίς να στεγνώνουν.

Βρισκόμαστε στην πασχαλινή περίοδο, οπότε αναπόσπαστο κομμάτι είναι τα τσουρέκια και τα σοκολατένια αυγά που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Πέρα από το κλασικό τσουρέκι θα βρείτε με γέμιση προφιτερόλ, amarena, bueno, oreo, φερέρο και καραμέλα. Με τόσους πολλούς συνδυασμούς το πασχαλινό τραπέζι θα είναι ακόμα πιο γλυκό.

Η αγάπη, η τεχνογνωσία και το μεράκι της Οικογένειας Γιαπιτζή εδώ και 55 χρόνια αποτυπώνεται σε κάθε δημιουργία της κι αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει. Είτε είσαι του αλμυρού είτε του γλυκού η απόλαυση είναι εγγυημένη.

Εφέσσου | Πολυμέσα 

Facebook: Εφέσσου Δωδεκανήσου 
Instagram: efessoudodekanisou
Website: efessou.gr

Διεύθυνση
Δωδεκανήσου 10Β, Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 502888

Ωράριο 
Δευτέρα με Κυριακή 6:00 – 21:00

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget