PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Η φωτογραφία που έγινε viral - Αυτοκίνητο σφήνωσε σε σοκάκι του νησιού

Σαντορίνη - Αυτοκίνητο σφήνωσε σε σοκάκι του νησιού - Η φωτογραφία που έγινε viral

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της Μεσαριάς στη Σαντορίνη, όταν είδαν έκπληκτοι ένα αυτοκίνητο να έχει σφηνώσει σε ένα από τα σοκάκια της περιοχής.

Σε πολλά από τα νησιά των Κυκλάδων τα αυτοκίνητα δεν χωρούν να περάσουν από τα στενά. Το ίδιο ισχύει και στη Σαντορίνη. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό δεν τον γνώριζε ένας από τους επισκέπτες του νησιού, που κατάφερε και σφήνωσε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό του σε ένα από τα στενά της Μεσαριάς.

Τη φωτογραφία από το συγκεκριμένο περιστατικό δημοσίευσε η δημοτική κοινότητα Μεσαριάς εφιστώντας την προσοχή των επισκεπτών και σημείωσε πως το περιστατικό σημειώθηκε «στο στενό-ριμίδι του Αγίου Κωνσταντίνου».

Παρακαλούμε πολύ την προσοχή σας! Στο στενό - ριμιδι του "Αγίου Κωνσταντίνου" έχει σφηνώσει το εικονιζόμενο αυτοκίνητο - Επικοινωνήσαμε με το γραφείο ενοικιάσεων και αναμένεται η απομάκρυνση του. Λόγω της ημέρας και του εξαιρετικά δύσκολου σημείου ίσως δεν είναι εφικτή η άμεση απομάκρυνση του. Παρακαλούμε για την προσοχή σας. Ευχαριστούμε πολύ και Καλή Ανάσταση!

Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget