PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μας το MASQUERINI Street Party 2024.

Κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μας το MASQUERINI Street Party 2024.
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι αναγκαίες για την ευρύτερη καθημερινότητα μας. Είναι νοσταλγικές, όμορφες και διασκεδαστικές από την φύση τους ή τουλάχιστον έτσι θα πρέπει να προσεγγίζονται. Είμαι ορθολογιστής ως προσωπικότητα αλλά συνάμα ρομαντικός με τις εποχικές κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, ως δημιουργικός άνθρωπος και εξαρτημένος από την ντόπα της παραγωγικότητας, έπρεπε να πάρω την πρωτοβουλία ώστε να δημιουργηθεί κάτι, ένας πυρήνας χαράς.\

Κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μας το MASQUERINI Street Party 2024. Όμως, ένας άνθρωπος δεν επαρκεί, απαιτείται η χημεία των ανθρώπων και η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών. Δεν θα μπορούσε τίποτα να συμβεί χωρίς την συμβολή των συναδέλφων μου, αυτών που πίστεψαν κατευθείαν στην ιδέα, στο όραμα μου. Έγιναν κομμάτι του οράματος και τώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Σάββατο 16 Μαρτίου.

Με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχουν οι Dj’s των καταστημάτων και θα δημιουργήσουν μουσικά σετ χωρίς αμοιβή. Επιβάλλεται να τους ευχαριστήσουμε!

Δεν πρέπει να σταματάμε να οραματιζόμαστε, να δημιουργούμε και να συνθέτουμε το παζλ που θα φέρει κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο για την πόλη. Στόχος είναι να διευρυνθεί του χρόνου το #MASKQUEΡΙΝΗ και το Street Party να αποτελεί μια ενότητα. Θα πρέπει να εμπλουτιστεί με παρέλαση καρναβαλιστών με συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων και τον σχολείων του Δήμου. Με θεματικά πάρτι σε κάθε μαγαζί, σε κάθε γωνιά. Θεατρικές ομάδες να οργανώσουν διάφορα acts για μικρούς και μεγάλους. Διαγωνισμοί αρμάτων, κοστουμιών και πάρα πολλά άλλα. Πίστη, υπομονή, επιμονή κι όλα θα έρθουν, όπως ήρθε το MASKQEUΡΙΝΗ Street Party 2024.

Η υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης στην φετινή διοργάνωση είναι καταλυτική. Η Elina Diamantopoulou Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης, ο Thomas Anastasiadis Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και ο Savas Karipidis Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας συνέβαλαν, ο καθένας με τον τρόπο του στο να προλάβουμε τους χρόνους, τις διαδικασίες και τα προαπαιτούμενα ενός τέτοιου γεγονότος. Τους ευχαριστώ προσωπικά.

Η MASKQEUΡΙΝΗ ήρθε για να μείνει! Φέτος όλα τα καταστήματα έχουν κοινή ενδυμασία και στολισμό την Αρχαία Ελλάδα & Μυθολογία. Σας παροτρύνουμε επιλέξετε την θεματολογία μας αλλά η ουσία είναι να μασκαρευτείτε, να χαρείτε και έρθετε να διασκεδάσουμε! Θα μοιράσουμε πάνω από 2000 σερπαντίνες, 500 κανόνια κομφετί, 200 σφυρίχτρες, 200 αφρούς, 1000 μπαλόνια και θα έχουμε πυροτεχνήματα, ξυλοπόδαρους και πολλά άλλα happenings.

Ραντεβού το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 από τη 13:00μμ έως τις 23:00μμ, στους πεζόδρομους ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ, ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ και ΣΟΛΩΜΟΥ. Let’s get loud! στην τοποθεσία Κατερινη.

 
Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget