PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο είναι ελληνικό

Το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο είναι ελληνικόΟι διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο συνεχίζονται για τα ελληνικά προϊόντα. Πριν λίγες ημέρες το ελληνικό εμφιαλωμένο νερό Zaro's ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα το Zaro's, το λεγόμενο νερό του Ψηλορείτη, διαγωνίστηκε στα βραβεία Berkeley Springs International Water Tasting, τα παλαιότερα και μεγαλύτερα βραβεία γευσιγωσίας νερού παγκοσμίως.
Στα 27α Berkeley Springs International Water Tasting, στα Όσκαρ του νερού όπως τα λένε οι ειδικοί, που διεξήχθησαν στο Berkeley Springs της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ, στην κατηγορία ‘’Εμφιαλωμένο Νερό’’, το Zaro's κατέκτησε το χρυσό βραβείο μαζί με το αμερικάνικο νερό AlphaPure Springs Water που παράγεται στην Ocala, μια πόλη της Βόρειας Φλόριντα.
Συνολικά στον διαγωνισμό συμμετείχαν 600 ετικέτες νερού από όλον τον κόσμο. Το Zaro's, όπως και τα υπόλοιπα νερά στην κατηγορία του, αξιολογήθηκε από 12 κριτές, ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν και διεθνώς αναγνωρισμένοι γευσιγνώστες νερού, που εξέτασαν προσεκτικά την υφή, την όψη, τη γεύση και την επίγευσή τους. Η διαδικασία εξέτασης και αξιολόγησης κράτησε 2 ημέρες, ενώ για κάθε νερό πραγματοποιήθηκαν τέσσερις ξεχωριστές δοκιμές. Τη δεύτερη θέση μοιράστηκε το νερό Artesia από τους φημισμένους καταρράκτες Crystal που βρίσκονται στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ με το νερό Canadian Gold Artesian Water που παράγεται στην πόλη Marchand MB του Καναδά, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε το νορβηγικό Svalbaroi Polar Iceberg Water, γνωστό ως "νερό των 100 ευρώ".
Το κρητικό νερό Zaro's έχει αποσπάσει για την ποιότητά του αρκετές διεθνείς διακρίσεις, ενώ το 2016 έλαβε το βραβείο “Βραβείο Ανώτερης Γεύσης iTQi” που απονέμεται από το Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi των Βρυξελλών. Το νερό Zaro's προέρχεται από πηγές Αμάτι και Στέρνα που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη. Μάλιστα η πηγή Αμάτι είναι η μοναδική πηγή φυσικού μεταλλικού νερού στην Κρήτη.

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,
- See more at: http://www.mamapeinao.gr/to-kalutero-emfialwmeno-nero-ston-kosmo-einai-elliniko#sthash.IPTsRryW.dpuf

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget