PieriasNews - Τα Νεα Της Κατερίνης & Της Πιεριας

Ότι Συμβαίνει Τώρα...Ολες Οι Ειδήσεις Με Ένα Κλικ...Συνεχής ενημέρωση





Απίστευτη τραγωδία - Στην Μεσαία Μηλιά Πιερίας Πέθανε και ο άνδρας της 29χρονης λεχώνας που ξεψύχησε το 2019 από αλλεργία

Απίστευτη τραγωδία - 
Στην Μεσαία Μηλιά Πιερίας Πέθανε και ο άνδρας της 29χρονης λεχώνας που ξεψύχησε το 2019 από αλλεργία

ραγικό παιχνίδι της μοίρας και της ζωής. Ίσως σπάνιο στα όρια του απίστευτου, αυτό που έγινε χθες στη Μηλιά. Πέθανε 37χρονος .Το τραγικό είναι ότι ακριβώς την ίδια μέρα πέθανε πέρυσι η γυναίκα του, όταν της έδωσαν λάθος φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική. Και έτσι σήμερα έμεινε ορφανό και από τους 2 γονείς το ενός χρόνου παιδί τους.

Απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Μεσαία Μηλιά Πιερίας, όπου ο 37χρονος Γιάννης Πιτσιάνης, ο οποίος βρισκόταν εδώ και 14 μέρες σε κατ’ οίκον περιορισμό από κορονοϊό.

Χθες το βράδυ ο Γιάννης Πιτσιάνης πέθανε στο σπίτι του ένα χρόνο ακριβώς από τη μέρα που είχε πεθάνει η 29χρονη λεχώνα γυναίκα του πέρυσι, η οποία είχε φύγει από τη ζωή όταν έπαθε αλλεργικό σοκ, αφού της χορηγήθηκε λάθος αντιβιοτικό στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Σύμφωνα με τους συγγενείς στο βιβλιάριο της άτυχης γυναίκας υπήρχε η επισήμανση για αλλεργία σε συγκεκριμένο αντιβιοτικό σκεύασμα. Η νεαρή γυναίκα γέννησε με καισαρική τομή και της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο στο οποίο ήταν αλλεργική. Ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην Εντατική.

Όταν διακομίστηκε από την Κατερίνη στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία εκεί διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο.

Η τραγωδία συνεχίζεται τώρα που έφυγε από τη ζωή και ο σύζυγός της αφήνοντας πίσω τους ένα πεντάρφανο κοριτσάκι.


                                                                                                                                         πηγη

Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget